maandag 19 mei 2014

MAANDAG 19 mei       Vertrek - Keulen - avondwandeling
Deze ochtend vertrokken we onder een stralende hemel richting Duitsland. Na de vele kusjes en het afscheid nemen, reden we vlotjes door tot we even voor Drongen een halfuur in de file stonden aan te schuiven. Niks aan te doen.
We stopten voor het eerst in Duitsland. Daarna reden we door tot Keulen. De mama van de familie Huysmans stond ons op te wachten met lekkere boules de Berlin, in Keulen? Ja het kan…. Het werd een leuk weerzien.
Bij een temperatuur van 27° aten we onze picknick op langs de Rijn en bezochten ook de Dom van Keulen. Dan was het weer vertrekken tot aan de jeugdherberg.

Juf Katy, meester Mark en juf Chris maakten de nodige afspraken met de kinderen. De valiezen werden naar boven gesjouwd en iedereen kon naar zijn kamer. De bedden werden opgemaakt. Bij de ene ging het al vlotter dan bij de andere. Gelukkig hielpen ze elkaar.
Rond 18:00 kregen we bezoek van de burgemeester en heer Volpert. Iedereen wenste ons van harte welkom in Duitsland. Daarna was het tijd voor het avondeten: spaghetti en een heerlijk kaasdessert. Er werd veel water gedronken, want het was vandaag bijzonder warm. We maakten daarnet nog een kleine wandeling naar de stad en straks gaan we slapen.

Onze bosklassen zijn dus bijzonder vlot gestart. En morgen beloven ze nog mooier weer.
Ik wens jullie een prettige avond en tot morgen.
Dan zijn we er weer met meer nieuws.


Juf Chris

8 opmerkingen:

  1. Wat zijn we blij dit allemaal te lezen ! Niet te geloven hoeveel mensen op school al vanaf de eerste dag met jullie meeleven . We kijken al ongeduldig uit naar de eerste foto's. De groetjes aan ons meisje daar! Liefs Filip, Nele, Lander en Matis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idd zeer blij dit te lezen.We zullen goed slapen nu ;-). Vele groetjes aan Aike.Van Wendy,Kris,Snoepie en Kato xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. SUPER !!! Wou dat ik mee was !
    Juf Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blij te horen dat jullie het goed stellen . Grts Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We zijn blij dat jullie goed aangekomen zijn! Dikke zoen aan Rune! Katrien, Geert, Marten en Ise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Blij met het leuke nieuws. Nu kunnen we rustig gaan slapen ;-) Veel plezier daar voor iedereen en in het bijzonder voor onze ian natuurlijk.. Groetjes van miranda, marc en xeres ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Blij te horen dat alles goed is verlopen....geniet van jullie reisje!!!dikke knuffel aan allen en een reuze zoen aan Macy!!groetjes Sophie,Joris,Axel en natuurkijk de casper!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wij zijn blij dat alles goed gaat met jullie ! :)
    Groetjes: Kristel, Kevin, Yentl, Fanu, Amy, Yorrit, Yaquina, Yaro, Yana, Yara, Yanina :)

    BeantwoordenVerwijderen