donderdag 22 mei 2014

DONDERDAG 22 MEI          Boswandeling - naar de Lahn - spelletjes

Na een heerlijk ontbijt en het maken van onze picknick gingen we op stap. Vandaag stond een eerste lange boswandeling op het programma.
Langs smalle weggetjes en een prachtige natuur stapten we richting onze eerste halte: een boshut waar we even konden rusten en spelen. Daarna stapten we verder. Onze volgende halte was het Wassertretbecken. Een mooie open plaats in het bos waar we kunnen spelen.
Helaas : er was geen water in maar er was wel een verrassing! Er stond een gloednieuw fitnesscircuit opgebouwd. De kinderen stormden erop los en iedereen amuseerde zich. Daarna aten we onze picknick op en genoten.
Rond 14:30 kwamen we weer naar huis. En toen … mochten we nog naar de Lahn om wat in het water te spelen. Joepie… een verrassing die gesmaakt werd bij onze gasten. De jongens zochten prachtige kiezelsteentjes en de meisjes zorgden voor een mooie show van turnoefeningen. Vandaag was het maar liefst 27°. Echt zomerse temperaturen.
Het avondeten smaakte heerlijk: frieten met curryworst en een fris slaatje met mayo. Als dessert een chocoladepudding met slagroom.
Straks houden we het rustig: enkele rondjes gezelschapsspellen en dan naar bed. Hier is alles OK, we genieten en de dagen vliegen voorbij!
De groetjes van ons allemaal en morgen zijn we er weer met meer nieuws.

Verslaggevers: Kelvin  en Mathias

P.S. : vanaf morgen vijf graden frisser en wat meer wind.

2 opmerkingen:

  1. Blij om dit bericht te lezen!Zo zitten we met onze gedachten wat dichter bij de kids dat we hier verschrikkelijk missen!Jammer genoeg na 3min te luisteren naar het verslag van vandaag hebben we alleen maar meester Marc en juf kris gehoord,dat de deur moest openblijven dat juf ging asem hebben! ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Straks een tweede poging voor het inspreken. Het was de bedoeling van twee kinderen te horen.

    BeantwoordenVerwijderen