woensdag 21 mei 2014

WOENSDAG 21 MEI        Marburg  -  zoektocht  - El Pietro

Vanmorgen stond de uitstap naar Marburg op het programma. We reden met de bus naar de studentenstad. Daar klommen we naar het slot van Marburg.
We konden er heel wat mooie zaken ontdekken uit de middeleeuwen, een zaal vol  wapens en allerlei voorwerpen uit de kerken. Echt héél mooi.

We picknickten bij het kasteel. We maakten kennis met 3 lieve dames uit Taiwan en spontaan wilden ze met iedereen op de foto! Het werd een gekke familiefoto!

Daarna mochten we nog ravotten in het park. Dat was leuk. Het was héél warm, bijna 30°. We dronken veel water en een reuzengrote appelsap van een halve liter. Die kregen we mee met onze picknick.

Toen we weer aan de jeugdherberg kwamen, konden we een nog een fruitsapje drinken en een wafel eten. En dan vertrokken we naar Biedenkopf.
In groepjes van 7 moesten we allerlei zaken zoeken. En daarna was er een verrassing… meester Mark trakteerde ons op een heerlijk ijsje van het plaatselijk Italiaanse ijssalon. Dank u wel!

Na ons avondeten is er nog een avondspel. Blijkbaar komt El Pietro op bezoek met zijn bodyguard en vrouw. We zijn nieuwsgierig!
En daarna naar bed.

We zijn blij dat er zoveel mensen naar onze blog kijken, al ruim 238, wauw…
Alles verloopt hier opperbest, geen ongevalletjes, geen zorgen,…

De groetjes van ons allemaal en morgen zijn we er weer met meer nieuws.

Verslaggevers: Kenrick en Quinten

P.S. : foto's volgen later op de avond

4 opmerkingen:

  1. Lijkt me super leuk allemaal! Slaapzacht en tot morgen! ;-) miranda (mama ian)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ian draait schitterend mee en 'jeunt' zich enorm. Een leuke gast in een levendige bende !

      Verwijderen
  2. Mmm dat ijsje ziet er idd lekker uit.En toch Aike 2 keer zien lachen,doet deugd.Ik ben al benieuwd naar morgen.Bedankt juffen en meester.En heel veel groetjes aan Aike hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aike lacht heel vaak maar denkt inderdaad ook wel eens aan huis. Ze herpakt zich telkens vlug. Een schitterende meid !

      Verwijderen