zondag 25 mei 2014

ZONDAG  25 MEI                                  Tafeltennistornooi - aperitief
Bezoek slot Biedenkopf - ijsje ouderraad - BBQ - finale tafeltennis
                           
Vandaag mochten we 1 uur langer slapen. Bij het ontbijt waren er croissants, heerlijk. Rond 10:30 startte het tafeltennistornooi. Iedereen speelde zijn/haar match. Daaruit werden de laatste 4 geselecteerd voor de 2 halve finales door Thibault tegen Mathias en Lennert tegen Kenrick.

Even voor de middag was het tijd voor een zondags aperitief: kinderchampagne en chips, zoveel ze maar wilden. Bedankt ouderraad!!! Wat fijn dat jullie voor ons zorgen als we zover van huis zijn. (zie de speciale foto voor jullie)

Na de middag vertrokken we naar het slot van Biedenkopf. We beklommen de honderden trappen tot we boven waren. Daarna werden we in groepjes verdeeld en konden we beginnen met onze zoektocht. De kinderen deden hun best. We beklommen ook de toren en konden genieten van het mooie panorama.

Op de terugweg hielden we halt aan het bekende Italiaanse ijssalon en ja hoor… een ijsje voor iedereen met 2 enorme grote bollen. Een traktatie van onze ouderraad. Bedankt!!! Het smaakte heerlijk in dit warme weer, net wat we nodig hadden
. (zie de speciale foto voor jullie)

Rond de klok van 18:00 stond meester Mark klaar aan de BBQ en juffen Katy en Chris aan de groenten en sausjes. We konden in de gezonde buitenlucht eten. Het smaakte overheerlijk.

Daarna de finale met Kenrick en Thibault. Het werd een spannende wedstrijd die gespeeld werd in 2 winnende sets. Beide spelers moesten de zenuwen onder controle houden.
De gouden medaille was voor Kenrick en de zilveren medaille was voor Thibault. Proficiat aan allebei! Heel sportief gespeeld.

Vandaag was het weer schitterend: zon, zon, zon, zon en nog eens zon.

De groetjes van ons allemaal en morgen zijn we er weer met meer nieuws.


Verslaggevers: Rune - Viktor

1 opmerking:

  1. annelies geldhof25 mei 2014 om 13:08

    De ouderraad sponsort graag en met plezier! 't Is het minste dat we kunnen doen na al die goede zorgen en inzet van alle juffen en meesters, elke dag van het schooljaar weer!
    Ik geniet ten volle mee van de mooie foto's, met al die zonnige gezichten! Hier thuis krijgen we gelukkig ook af en toe de zon te zien. Toch ga ik ook blij zijn om mijn lieve Saar terug te zien. 't Is hier toch een pak stiller... Vele groeten aan haar! van Annelies & Oliver, Noor en Lotte

    BeantwoordenVerwijderen